Wat anderen zeggen

“We zijn erg tevreden met zowel de oogst aan bestuurlijke noties (goed bruikbaar, veel herkenbaar) en het soepele proces. Wij krijgen ook van bestuurders terug dat ze het een fijne werkvorm vonden. Viel me inderdaad op hoe ontspannen ze met elkaar het gesprek aan zijn gegaan (dat zou in een fysieke setting wellicht wat formeler er aan toe zijn gegaan). Mede dankzij jouw soepele begeleiding van het geheel. Waarvoor dus dank!”

Marc Hameleers, Manager Regio Portefeuille MinLNV

“Dagvoorzitter Stefan Wijers heeft ons op voortreffelijke wijze tijdens deze bijeenkomst begeleid. Ook online weet Stefan ieders aandacht vast te houden en een positieve energie te creëren. Een bijeenkomst die naar meer smaakt!”

Ans Verstraeten, Adjunct-directeur NVTZ /Ned. Ver. v. Toezichthouders in Zorg en Welzijn

Ja, daar stond ik dan, en jij vroeg naar zaken die dicht bij mij kwamen en waarover sommige collega’s vandaag kwamen zeggen dat ze het moedig vonden erover te spreken. En dat nu was bij uitstek niet het geval, het kostte geen moeite en het was niet ongemakkelijk, omdat er in de zaal een sfeer van openheid en vertrouwen heerste, een sfeer die jij weet te creëren. Dat heb ik met bewondering geconstateerd.

Willem van Schendel, oud-raadsheer en vicepresident, Hoge Raad

“Gisteren mocht ik weer met plezier naar je kijken en luisteren, in de oude zaal van de Tweede Kamer. En zoals ik je na afloop, al vertelde. Je optreden was voortreffelijk. Als dagvoorzitter kun je het thema maken en breken, zoals ik helaas regelmatig ervaar. Dat het jou lukt om mij ruim twee uur geboeid te laten luisteren, is een unieke kwaliteit. Wees daar zuinig op. Reuze bedankt.”

Gert van Wageningen, Van Wageningen Consultancy

“Veel dank voor jouw rol als dagvoorzitter van ons symposium. Je wist op voortreffelijke wijze een open sfeer te creëren waarin zowel sprekers als deelnemers actief betrokken werden in de discussie over een complex wetenschappelijk thema met veel verschillende belangen. Hierdoor ontstond een constructief debat, ondanks de scherpe tegenstellingen van meningen en uiteenlopende achtergronden van de deelnemers. Niet alleen op de dag zelf maar ook bij de voorbereidingen heb je een belangrijke bijdrage geleverd bij het kiezen van een optimale opzet en focus van het symposium. Hartelijk dank hiervoor en wie weet tot ziens bij een andere gelegenheid!”

Hanneke van Doorn, Koninklijke Nederlandse Akademie van Wetenschappen
“Het NVB Congres Faillissementsfraude vond alweer een paar weken geleden plaats. Door de hectiek van het werk was ik nog niet in de gelegenheid er met jou kort op terug te blikken. Ik kijk er in ieder geval met veel plezier op terug. Veel mensen, uit verschillende sectoren, die met elkaar een goede dialoog in een prettig constructieve sfeer wisten te vinden. Jouw begeleiding en de interactie met de zaal heeft daar enorm aan bijgedragen. Ik zie er naar uit om in de toekomst nog eens met elkaar samen te werken!”
Robert Hoekstra, ABN AMRO