Loading...
Wat anderen zeggen2017-07-10T14:53:53+02:00

Wat anderen zeggen

“Het NVB Congres Faillissementsfraude vond alweer een paar weken geleden plaats. Door de hectiek van het werk was ik nog niet in de gelegenheid er met jou kort op terug te blikken. Ik kijk er in ieder geval met veel plezier op terug. Veel mensen, uit verschillende sectoren, die met elkaar een goede dialoog in een prettig constructieve sfeer wisten te vinden. Jouw begeleiding en de interactie met de zaal heeft daar enorm aan bijgedragen. Ik zie er naar uit om in de toekomst nog eens met elkaar samen te werken!”
Robert Hoekstra, ABN AMRO

“Veel dank voor jouw rol als dagvoorzitter van ons symposium. Je wist op voortreffelijke wijze een open sfeer te creëren waarin zowel sprekers als deelnemers actief betrokken werden in de discussie over een complex wetenschappelijk thema met veel verschillende belangen. Hierdoor ontstond een constructief debat, ondanks de scherpe tegenstellingen van meningen en uiteenlopende achtergronden van de deelnemers. Niet alleen op de dag zelf maar ook bij de voorbereidingen heb je een belangrijke bijdrage geleverd bij het kiezen van een optimale opzet en focus van het symposium. Hartelijk dank hiervoor en wie weet tot ziens bij een andere gelegenheid!”

Hanneke van Doorn, Koninklijke Nederlandse Akademie van Wetenschappen

“Gisteren mocht ik weer met plezier naar je kijken en luisteren, in de oude zaal van de Tweede Kamer. En zoals ik je na afloop, al vertelde. Je optreden was voortreffelijk. Als dagvoorzitter kun je het thema maken en breken, zoals ik helaas regelmatig ervaar. Dat het jou lukt om mij ruim twee uur geboeid te laten luisteren, is een unieke kwaliteit. Wees daar zuinig op. Reuze bedankt.”

Gert van Wageningen, Van Wageningen Consultancy